Oldalsáv megnyitása
Borítókép betöltése folyamatban... Húzással igazítsd a borítóképet a kívánt helyre
Legutóbbi frissítések
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Hala Istennek nem latom a meccset. Saletros, Diallo hova lett?

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  En pl. jatszohazba viszem legkisebb gyerekemet, neten probalom kovetni a meccset. Tippem orszagos x.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  kapirga beküldte:

  Egy gyors felmérés:

  Az első körben (11 forduló) 14 pontot szereztünk.
  Reálisan nézve ki milyen pontszámmal lenne elégedett a 2. körben?

  Én 24 ponttal lennék elégedett a második körben, reálisan szerintem megint 14 pontot szerzünk, vagy valahol 12-16 között.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Mario1 beküldte:

  Üdv!

  Elkezdi a futballt minden évben többezer kisiskolás egyesületekben, sőt már ovifoci is van, mert hát a TAO nagy úr.
  Aztán ezekkel a srácokkal az országban olyan mérhetetlenül alacsony szintű munka veszi kezdetét a hazai labdarúgás szakemberei által, hogy mire 13 évesek lesznek a srácok már esélyük sincs,
  arra, hogy valaha nemzetközi szintű futballista legyen belőlük.
  Pedig most már van pálya, van mez, melegítő, szuper cipők.....csak a legfontosabb maradt el...a megfelelő szintű szakember képzés, és valamilyen egységes, haladó európai szintű módszertan bevezetése, ami alapján a felkészített edzők folyamatos kontroll és ellenőrzés mellett fejleszthetnék a srácok tudását.

  És most itt tisztelet azért néhány kivételnek. De a srácok 80-90%-a higgyétek el, hogy alkalmatlan, vagy nem megelelően felkészített emberek kezei alatt edz.

  És a TAO jelenlegi rendszere is bűnös sajnos, mert a lényeg a tömegesítésen van, semmi nem ösztönzi komolyan az utánpótlás egyesületeket a kiemelkedő, szinvonalas munkára.

  A fiam jár futsalozni és futballozni is, másik egyesületbe. A futsalban, köszönhetően az edzőnek és persze a srácoknak is végigverik az országot, a kupákon kérdezgetik, hogyan csináljuk, mi a csoda, az edző meg mosolyog, hogy csupán dolgoznak, fejlesztik a srácok technikáját miközben gyakorolják a taktikát. Mindezt heti háromszor a futball mellett, nagy intenzitással. Nincs csoda. Az a mesében van.
  A futball - az ennek éppen az ellenkezője. Focizgatás van, passzolgatás, minden lassan, kis kapuralövés... senki nem izzad meg...
  :)

  Amig ez nem változik meg a labdarúgásban és csak néhány helyen kapnak a srácok kiemelkedő foglalkozást, addig a tehetségek százai fognak elkallódni és csak a pár kiválasztott gyereknek van esélye valamit letenni az asztalra...

  A lényeges oka ez a Svájc elleni vereségnek...

  Ezt megerősíthetem, fiam utánpótlásban eltöltött tíz évére alapozva. Még akkor is, ha ott, ahol játszik, jó szakmai munka folyik.

  Ugyanakkor például a hétvégi meccsén eljött az ellenfél azzal a céllal Balassagyarmatról, hogy megússza a nagy vereséget. A labdabirtoklás kb. 80-20, az ellenfél nulla kapuralövéssel fejezte be a meccset, kb. nyolcszor voltak a térfelünkön. Kérdem én, mi a francnak fociznak, ha már U17-ben se akarnak gólt lőni. Vicc. Utaztak oda-vissza 400 kilométert, és boldogan mentek haza, mert megúszták két kapott góllal. Hallottam az edző értékelését fél füllel, azt mondta, hogy mennyit fejlődtek, mert fél éve még 11-0 volt. Holott semmit nem fejlődtek, csak sérülés és edzői döntés miatt a legjobb 11-ünkből hat játékos hiányzott, a 11 gólt most is simán megkaphatták volna, ha a helyzeteket berúgjuk.

  A csapatok többsége tele van elhízott, technikailag képzetlen viszont rettenetesen durva játékosokkal. Az edzők meg annyira primitívek többségében, hogy arra nincsen szó.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Louie beküldte:

  az az óriási probléma van, h nagyon kevés olyan Újpest-szurkoló van (sajnos vagy nem sajnos) aki mindentől függetlenül kimegy a csapat - legalább hazai - mérkőzéseire.
  azaz: mindegy a tulaj, mindegy a kommunikáció, és legfőképp mindegy a csapat eredményessége.

  a Debrecen ellen kint voltam, jövő héten minden bizonnyal nem így lesz.
  az előző meccsről hazafelé írtam h a döntetlen ellenére nem volt ám ez olyan rossz, volt elképzelés, a 2. félidőben 8-10 jó percünk volt. és valaki erre reagált: ha ez nekem elég, akkor az igénytelenség sajnos erőteljesen megjelenik. és igaza van.

  jórészt a csapat nem tud csinálni 3 passzt egymás után, az ember fogja a fejét már akkor, amikor Balázs B. beadni készül v látja h Windecker lövésre lendíti a lábát

  tudom, erre lehet azt mondani, h ez mind lényegtelen, mert a klubot kell szeretni, nem a tulajt. és ebben is nyilván sok igazság van. viszont azt is meg kell érteni, h ha csak azok mennek ki, akikben ennyire nagy a klubszeretet, akkor kb. 1200 ember lesz kint a Szuszában. érthető, h kellene valami produktum.
  én megfordítanám a kérdésfelvetést. 3200an kint voltunk a DVSC ellen, úgy, hogy a középmezőnyben vergődünk, a szurkolók többsége nem szereti a tulajt, az ügyvezető igazgatót, illetve a kövesdi 2. félidőtől eltekintve kb 1,5 hónapja értékelhetetlen játékot láthattunk.

  ha lenne egy dobogóért küzdő csapat, 5500-6000 átlag meglehetne.

  5500-6000 átlag soha nem lenne, akkor se, ha folyamatosan bajnokok lennénk öt évig. Szerintem a 4000-es átlag az elvi maximum. Ebben benne van a teltházas (azaz 9,500-as) derby és mondjuk egy 2500 nézős Balmazújváros elleni meccs. Emlékezz vissza, a kupadöntőre alig jött össze 6000 ember. A Diósgyőr ellen összejött a győztes kupadöntőn mondjuk 12,000, de az korábban volt. Szerintem az eredményesség monjuk 1000 embert, a normális lelátói hangulat 500 embert hozna vissza. Az infrastruktúra szerepe szerintem minimális, de jóindulattal legyen az is 500 ember. Az 5500-6000 illúzió, mellesleg én nem emlékszem rá, hogy az elmúlt húsz évben volt annyi bármikor. Talán Mészöly tavaszi hadjáratai idején voltak a legtöbben, de akkor se ennyien.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  nzsolt18 beküldte:

  Lilaonline.
  ELÁRULVA?
  - Olvasói levél. -
  Szeptember utolsó napján végre ki lehetett menni az Újpest hazai meccsére, mivel az MLSZ elfelejtette zárt kapussá tenni….
  Meccselemzéssel nem foglalkoznék, mivel a többi Újpest szurkolói oldal már megtette, meg nem is nagyon lenne mit….
  A lelátói „madár csicsergésről” írnék. Azért merem leírni, mert a korábbi „madár csicsergések” 90 %-a valósággá vált, méghozzá szomorú valósággá….
  Szóval, azt csicseregték a madarak, hogy a háttérben megegyezett Őze és R. Duchatelet. Arról egyeztek meg, hogy teljesen különválik a két klub, de mindketten pályáznak külön-külön a TAO-s pénzekre. Ezért volt olyan bénán elindítva a címerper….
  Elárulták az UTE vezetői az Újpest szurkolókat.
  A nyár folyamán Roderick mással is megegyezett. Méghozzá a Fidesszel. A Polgit kihagyva, Tónin keresztül. A megegyezés értelmében, ha a 2018-as választást a Fidesz nyeri meg (amit csak elveszíteni tud….), akkor Roderick klubja kap egy szupermodern új stadiont valahol (az 1885.hu által üzemeltetett szurkolóifórumon már elhangzott, hogy az egyik fórumozó már látta az új stadion makettjét….). Igen, valahol. Nem a Szusza Ferenc Stadion helyén, az marad az UTÉ-nál. És szándékosan nem az Újpest FC-t írtam…. Roderick már nem csak a Belvárosban vásárolja az ingatlanokat, hanem Újpesten és Fót környékén is. A megegyezés tartalmazza azt is, hogy az új stadiont egy bajnoki címmel fogják felavatni….
  A madár csicsergések szerint a Mosolygós Hölgy ideje is kitelt Újpesten, legkésőbb a bajnokság végén lapátra fog kerülni….
  Szóba kerültek a szurkolók is, akik közül a bajnokság kezdete óta több száz fanatikust tiltottak ki, egyes becslések szerint ez a szám meghaladja a 400-at… Főleg a szervezett szurkolói csoportok tagjaira vadásznak…. A legutóbbi meccsen a biztonsági őrök közelében eddig soha nem látott „Újpest szurkolók” álltak wc deszkás címeres mezekben…. Csak nem provokálni akarták az igazi Újpest szurkolókat?
  Ennyit csicseregtek a madarak. Lehet erre azt mondani, hogy hangulatkeltés, lehet fikciónak is tekinteni, de lehet, hogy ez a valóság. A jelek (címerper, ipari mennyiségű kitiltás) viszont arra mutatnak, hogy igaz.
  Mindenki döntse el magában.
  Még egy megjegyzés, azt az ajándék bajnoki címet nem fogom a többi hússzal egy lapon említeni…. Azt dugják fel maguknak!

  -a taós dolog hülyeség mert eddig is mehetett külön és pont nem számít van e 2 Újpest vagy nincs.
  -fideszes paktum nem elrugaszkodott, még el is képzelhető....
  -a több 100 kitiltott azért gondolom túlzás picit, de vannak kitiltások az tény....
  -gondolom eszti lesz a bűnbak ez is hihető.
  -a provokálós wc deszkások meg pont bele is illenek a képbe...

  Ez egy óriási hülyeség elejétől a végéig. Különösen az új stadion a bajnoki címmel felavatva. Mellesleg gond nélkül elfogadnám.
  Komolyan azt gondolja bárki épeszű ember, hogy ennek a picsogó belga baromnak bárki stadiont épít? A bajnoki c\met meg nem adományozzák, ez is egy közkeletű hülyeség, de ha adományoznák, kb. a 12 csapatból a miénk a 13. amelyiknek odaadnák.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  uteapu1 beküldte:

  megtorló beküldte:
  rodi magyar állampolgár lett...
  infó<(?hajlandó lenne eladni?)> 3 milliárdért...
  címerről nem szabad ilyet mondani...


  Ez, hogy Magyar állampolgár is lett, az elég régóta tudott volt. Neki ez sok mindenben előny, nekünk meg úgy hiányzott, mint sántának még a púp is.

  Ki ez a Jurácsik, mennyiben autentikus ő? Mellesleg ennél amatőrebb riportert én még az életemben nem láttam. "Roderick Úr" édes jó Istenem, megőrülök, mikor a keresztnévhez fűzik a titulust. 3 milliárd mellesleg még mindig sok, de azért nem teljesen lehetetlen összeg. Korábban ennél többet is lehetett hallani árként.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  kázé beküldte:

  Csak néhány gondolat.
  Nem is tudom mikor volt mikor volt utoljára,hogy kimentünk egy hazai meccsre ,nyertünk esetleg még jól is játszottunk.
  Nem kellett 30 percet sorban állni a büfében ahol tegnap a haverom szerint SEMMI ennivaló nem volt még zsíros kenyér sem. Ez ám a komoly brand építés belga módra!
  Én régebben bírtam Vignjevicet de hallottam,hogy rengeteget veszekszik a belgával az igazolások miatt. Ha viszont szerinte sem jók az igazolások miért nem áll fel? Tudom a pénz nagy úr.
  Biztosan tudom,hogy még az igazolási eltiltás előtt hozott volna egy szerb válogatottat is megjárt csatárt. Edzés volt és akkor jött a játékos az ügynökével együtt. Köszöntötték egymást majd a játékos és az ügynöke elindult Rodihoz. Vignjevic boldogan mondta az edzésen lévő szurkolóknak, hogy ez a srác 10-15 gólt fog itt rúgni az idényben. 10 perc múlva már jöttek is vissza Roditól és mondta a játékos,hogy ő 10ezer euró alatt még soha nem játszott és nem fog ide jönni 5ezerért pedig szívesen jött volna. Vignjevic üvöltözött és teljesen ki volt akadva. Ebből több ilyen is volt ,például Mitrovic. De mint írtam a pénz nagy úr!
  Tegnap volt egy csomó olyan szituáció amit ha képzettebb (több fizetést kérő) játékosaink vannak simán góllal fejezünk be. Volt az első félidőben egy támadásunk amikor bal oldalon kilépett talán Szankovics és a két érkező csatár helyett a védőhöz passzolt. Fel sem nézett a beadás előtt! Serdülő kettőben már elmondták nekünk,hogy nézzél fel a beadás előtt! Borzasztóan kevés kényszerítőt és mögé kerülést csinálunk pedig ebben a fos nb1-ben ezekkel gólhelyzetek sokaságát lehetne kialakítani.
  Na mindegy ! Sajnos amíg a belga itt van addig semmi remény nincs arra,hogy kimegyünk,tapsolunk,mosolygunk,jól érezzük magunkat, nyerünk és boldogan hazajövünk!Pedig nagyon jó lenne!
  HAJRÁ LILÁK!!!

  A jelenseget elhiszem, de a szamok tuti nem stimmelnek. Bavon is 12000-et keresett mar wvekkel ezelott

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  A Vasas egy fos, Oening meg ugyanolyan szar, mint Vignjevic. Neha elsul a kapanyeluk.
  A bajnoksag egen mogottunk lesznek.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  fzfzfz
  fzfzfz válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Az első fél órát nem láttam, így nem tudok értékelni. A látottak alapján csak benyomásaim vannak. Tischler két óriási helyzetet elbaszott, Obinna meg rengetegszer megverte az emberét, de szinte mindig rossul adott be utána. Novothnynak a látott egy órában egy értékelhető megoldására nem emlékszem. Nyerni kellett volna, ez a Debrecen fiatal középszerű játékosokkal dobogóközelben, ez hihetetlen, illetve csakis az edzőnek tulajdonítható.

  Az első kör végén elmondhatjuk, ez megint a szokásos középszer, 3 győzelem, 5 döntetlen, 3 vereség, tök semmilyen. Az igazolásaink közül tartósan jól senki nem játszott, de Litauszki hozta talán a legjobb átlágot.
  Sok játékosunk van, bő a keret, de a felét azonnal ellehetne küldeni, és a másik feléből se lehetne igazán jó csapatot kialakítani, még egy normális edzővel sem.
  Litauszki, Tischler, Novothny, Zsótér, Obinna, Saletros, Diallo, Simon, Pauljeics, Windecker körülbelől őket tartom elfogadhatónak vagy valamennyire legalább olykor reményt keltőnek.
  Hatalmas csalódás Bojovics és szerintem bár itt sokan elégedettek vele, Pajovics egy gyenge kapus, időnként bravúrokkal.
  Nagy külön fejezet. Ő nagyon bekezdett az első pár meccsen, de lassú, erőnléte nincs, nulla küzdeni akarás. Fiataln rontották el, neki lenne érzéke a játékhoz, de a fizikai alapok és a szemlélet nulla.
  Sankovicnak az a baja, hogy többet vállal, mint amit a képességei engednek, és általában ő is elfogy 60 perc után, de nem azért, mert nincs erőnléte, hanem sokat fut feleslegsen. Nálam ő is lapát.
  Balázs, Cseke, Pávkovics, Angelov, Kálnoki, Banai lapát, ha végre hozunk balhátvédet télen, akkor Mohl is. Selmanit még nem láttuk.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.