Oldalsáv megnyitása
Borítókép betöltése folyamatban... Húzással igazítsd a borítóképet a kívánt helyre
Legutóbbi frissítések
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Az elmúlt pár hónapban a napi 20x fórum beleolvasás-irás helyett átmentem abba hogy pár naponta felnézzek és azonnal mindig meg is bánom abban pillanatban, ugyan az a szar megy minden nap copy paste.
  Igy én is lelépek innen, remélem mindenki büszke magára aki részt vett/vesz abban hogy az egyetlen oldal ahol mi szurkolók beszélhettünk agyalhattunk egy olvashatatlan szarkupac lett.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass köszönetet nyilvánított mogyoros75 felhasználónak, egy fórumbejegyzésben: Hozzászólás a hírekhez
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  uteapu1 beküldte:

  ultrasur76 beküldte:
  uteapu1 beküldte:
  Nyomhatjátok itt a dumát, de az igazság az, hogy megvolt az ajánlat, hasonló nagyságrendben egy személy által megtéve, de nem egyedülállóként. Az meg egyértelműnek kellene lennie még nálatok is, hogy ez idő előtt nem kerül nyilvánosságra. Ilyen esetekben mégsem lókupecek csapkodják a tenyerüket alkudozás közben. A hülyesége miatt ott is hagyták ezt a faszt, mint a huzat. Sajnos.
  . De itt nevek kellenek apu ,mert amúgy nem igaz. Meg valaki akit mi viszünk oda Buzericknek kézen fogva. Agyrém.

  Egyértelmű, hogy neveket akarnak, akik egyébként itt meg névtelenek. Világos, nem? ;) :cheer:

  Névtelenek? Mert nektek mi a nevetek, halljuk szépen ha már belekezdtetek :))

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Réti Zsolt irása:

  "Zsolt Reti
  26 perce ·
  Tudom tévedek!
  Tudom megvásárolt a belga.
  Meg Dunakeszin lakom (zárójel azért Újpesten fogok szavazni! és a népes családom is a barátokkal)
  Meg Orbánt lefotóztam Felcsúton a stadionja tetején a Török milliárdossal.
  Remélem nem hagytam ki semmit.
  Ez azért fontos előre elmondani. Mert jönnek a Trollok és a politikus is mert neki küldetése van az én ismerőseimmel.

  Úgy volt.
  2016 novemberében átadják a felújított Szusza Ferenc Stadiont. Amiben a hülye szurkolók átrakatták volna a mentő bejáratot, raktárt kértek a zászlóinknak és felhajtható üléseket a tábor részen. A hülyék. Nincs rá pénz. Nem igaz. Nincs rá pénz és a statikus meg akkor majd új engedélyeztetés kell és akkor meg Xcfkgfwwqqll lesz.
  Vagy. Nem akarta a belga. Nem akarta az UTE. Nem akarta az álam. Nem akarta a helyi politika. Senki semmit nem akart. Miért? Mert hülye a szurkoló.

  A hülye szurkoló meg kiabál. Amúgy igazságokat. Mert ami szenvedélyből jön az valahol igazság. Ezért ha sok szurkoló van. Az sok hülye. Ezért jó őket kicsikét irányítgatni. Ennek sok módja van. De mindig így volt, mindig így lesz. Amíg a fórumban álltak a babér koszorús tógás alakok és amíg a közönség lefelé mutatott újjal megölette a gladiátort. Ez mindig a cirkusz.

  A hülyék cirkusza meg a labdarúgás. Mert ott azután tényleg nincs semmi öröm. Ha van öröm néha. Újpesten 20 évenként. Akkor jön a tökön rúgás. Újpesten tökön rúgás van csak. De az már hetente. A tökön rúgott hülyék meg forgolódnak és összefejelnek a másik tökön rúgott hülyével. Majd veszekednek ki lett jobban tökön rúgva. Egyszerű a szurkoló. A nép. Civil szó nélkül. Amúgy a szavazó is tökön van rúgva. Mert a demokráciában a szurkoló, szavazó, tökön rúgott lehet egy személy. Sőt egy és ugyan az.

  2016 november és nem adták át a stadiont. 2017 elején viszont igen. Fa, deszka lépcsővel, lezárt sarok szektorral, növögető kis fával a szöglet zászló mellett. Nesze itt van neked stadion hülye szurkoló és lendül a láb.
  Stadion átadva. Haza tér az Újpest nagy szlogen puffogtatás. Majd kezdődik műsor. A szerződés. a stadion bérleti szerződése. Már minden papír, szerződés, megállapodás kiejtőernyőzött a klubból. De ez még nem.
  Első stáció. Nem nemzeti vagyonkezelő lesz a stadion üzemeltetője, bérbe adója. Hanem az UTE. Oké ez egy információ. Semmi több. Újpest FC társasági szerződésében a másik fél. Újpest FC és UTE. Egy vállalkozás és az ingatlan. Háborús helyzet. Mindenki rossz meg okoskodik. a szurkoló meg hülye. Meg nézzük is annak. Mi történik? Szerződést készítenek elő 2017-ben. Láttam is itt valamelyik oldalon. Azt írják benne szerződés tervezetet küld az egyik a másiknak. Átnézés, kiegészítés, kihúzás, módosítás aláírás. Nem sok iylet csináltam csak több ezret. Nincs szerződés. Nem írhat alá az UTE. De törvényileg igen, de még sem. Tehát hülye szurkolóként mire gondolok? Három oldalú szerződés lesz.
  isten hozta az Újpest labdarúgó csapatát! ÁÁÁÁ de még sem. Nem írjuk alá. Nem úgy írjuk alá. meg folyamatosan változtatjuk.
  Újpest FC és amúgy mindenki érdeke mi? Egy db hosszútávú stadion bérleti szerződés. Mit kíván a Magyar Nemzet..mert ő a stadion tulajdonosa. Bérleti díjat. Lehetőleg magasat. Fenntartást vagy fenntartási költséget. Ennyi. Mit kíván az albérlő? Mivel van fenntartási költség hosszútávú szerződést. ezen kívül stadiont, edző pályát, irodákat stb.
  Most jön a csavar. Nincs pályafűtés a felújított stadionban. Tehát nem lehet benne első osztályú mérkőzést rendezni.
  Hülye szurkoló tökön vagy rúgva? Miért nincs egy felújított stadionban pálya fűtés ha kötelező? Azért nincs mert a 800 millió plusz sok-sok milliós felújításban nem volt benne a pályafűtés megcsinálása. Miért nem volt benne? Mert a belga nem akarta. Mert az UTE nem akarta. Mert elnézték és nem értenek hozzá. Mert. Mert. A 800 vagy több milliós felújítási összeget olyan dolgokra költötték ami nem tartozik a TAO alá. Mert TAO-ni lehet. De csak arra amire törvény engedi. pálya felújításra lehet. VIP boxra meg nem. Tehát elköltötték a 800 millát deszka lépcsőre, kis korláttal, omló téglára, rozsdásított kerítés elemre és kis fára a szöglet zászló mellett. Majd a pályát TAO-ból megoldjuk. Jó lesz az így. Tehát 2017 elején volt egy átadott, felújított stadion. Szerződés és pályafűtés nélkül.
  Mi lehetett a szerződésben? Nem tudom ezért találgatok és hazudok. Mert ezt fogják mondani. Így előre elmondom. Találgatok és hazudok! 20+5 év bérleti idő, pályafűtés Újpest FC önrész + UTE TAO. Kb 70 millió az önrész. Mert amit egy éve olvastam magas összegek %-os aránya ennyi. TAO. Itt a kulcs. Van egy TAO lista. Összegekről. Tudjátok. Első Felcsút...utolsó Újpest. Közte a kis falvak, meg Kisvárda, Mezőkövesd és társai. Ugyanis az Újpest FC magán tulajdon. A TAO meg állami. Miért adjon az állam közpénzt egy magán vállalkozónak? Főleg egy külföldinek? Mikor megy az saját zsebre is. Mit gondoltok miért nincs stadion Kispesten? Mert az is magán tulajdon. Az Újpest FC nem tud, vagy csak minimálisan képes TAO-ni. Írja a pályázatokat nem megy. Még azt mondom. Közpénz. igazuk is van. Az FC meg oldja meg. Mit csinál az FC? Megpróbálja megoldani. UTE TAO közpénzből, állami pályára amit bérel. Ő meg induló milliók amit nem kell belerakni és elvenni más Újpesti sportágak elöl.
  Egy évig nem történik semmi. 2017 elején 1 éves szerződést ír alá az Újpest FC és vár a hosszútávú szerződésre. A feltételek kialakítására. Nem sikerült. Elmondom ki a hibás. A belga. Mert van. Ez alap kérdés. Mivel minden szereplő ki akarja nyírni. Ő meg minden okot meg is ad rá. Meg szerencséje sincs. Mert nem nyerünk eleget. Jobb lenne azesélye ha bajnokok vagyunk és BL körben továbbjutó helyen állunk. Akkor lehet erőből tárgyalni. Miről? Hát a stadion bérleti szerződésről, a TAO-ról és a pályafűtéséről.

  2018 hol tartunk?
  Nincs szerződés!
  20+5 ből 10+5 lett
  Az UTE kifarolt a TAO pálya fűtéses dologból.
  Az utánpótlás gyereke Újpest FC és UTE nem mehet be játszani a stadionban.

  Elvileg lesz szerződés!
  Jó a 10+5 év
  Nem kell az UTE TAO megcsinálják önerőből csak megállapodás kell a lelakásáról. (mint ha albérletbe mész és ki akarod festeni a szobát saját pénzből, de ott hagyod meg értéket növelsz ezért kérsz valami... sok időt, kevesebb díjat)
  Nem jó a gyerekek ügye.

  Tehát lehet lesz szerződés.

  Attól még az első fordulóban fagyhat és mehetünk Szolnokra.

  Még valami!
  Címert vissza! Joci meg egyezzen meg mert szeretem. Ha rosszabbul játszik akkor is szeretem. Akit szeretek azt meg szeretném újpesten látni.
  Mert hülye vagyok.
  Hülye szurkoló
  Újpesti!"

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass köszönetet nyilvánított MSD1981 felhasználónak, egy fórumbejegyzésben: Hozzászólás a hírekhez
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass köszönetet nyilvánított Tommy G felhasználónak, egy fórumbejegyzésben: Hozzászólás a hírekhez
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Azért az elég meleg hogy azok kardoskodnak túlnyomó részt Jociért akik pár héttel korábban leszaroztákk és a kis aranyos listáikban a padra se vagy a takarodj pont mellé írták...

  Bármennyire túl legendazzatok a dolgot itthon rgy atigazolas annyiból áll hogy edzőke v tulajdonoska felhívja x játékost és azt mondja szia Jani akarsz nalunk játszani? Ennyi a bér gyere. Ha ebbe a játékos nem megy bele felhagynak vele. Ilyrn beszélgetést nem egyszer hallottam saját fulemmel Lencse, Kenesei, vagy épp hasonló kaliberű jatekosok mellett ülve, tehát ha Joci menne annak megvan az oka.
  A 2 haveri duo meg igazán befejezhetnek a háborút a fórumon mert kurvara nem kivancsi rájuk senki.

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass válaszolt a(z) Hozzászólás a hírekhez témára, itt: Aréna
  emo

  Hozzászólás a hírekhez

  Szégyen ez a közvetítés, a kaputelefonom HD-ban küldi fel a videojelet, ezek meg nem tudnak legalább egy sima 6 éve is lejártnak számító sd minőséget streamelni

  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass köszönetet nyilvánított akos1885 felhasználónak, egy fórumbejegyzésben: Hozzászólás a hírekhez
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Post is under moderation
  Cass
  Cass köszönetet nyilvánított mogyoros75 felhasználónak, egy fórumbejegyzésben: Hozzászólás a hírekhez
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.