• emo

  Hozzászólás a hírekhez

  "A legutóbbi beszámoló szerint szépen híznak a bevételek az Újpest 1885-nél, hiszen 736 millió folyt be a kasszába. Ennek döntő része vagyoni értékű jog hasznosításából származott, 518,2 millió forint, második legnagyobb tétel, 121 millió, játékos megfigyelési szolgáltatásból eredt, a bevételek mindössze 5 százaléka, 40 millió származott jegyértékesítésből, közel azonos összeg, 26-27 millió forintot pedg a TV-s és egyéb jogdíjaknak, illetve a management szolgáltatásnak köszönhetnek."

  Nos, itt van a bibi... Az első az, hogy a mindenféle bevételek még a fiuzukat sem fedezik, a másik meg az, hogy az 518 millás vagyoni értékű joghasznosításából származó bevétel kb. a bmlsz-től kapott totyi (meccspénz, légiós-, fiatal ajánlás, tao, szerencsejáték, ilyenek), ami - ezt ne feledjük!!! -, hogy kb. kormányzati döntéstől függnak. Ha teszem azt, holnap bal lábbal ébred Cs. és Kir. főméltósága, és eltörli, a bevételi oldal abban a pillanatban dobott egy hátast... Ja, nem csak nálunk!

  Viszont; látható, hogy a persze tologatja be a lóvét, de a bevételek kb. az államtól (helyesebben az adófizetőktől!!!) jönnek, a más bevétel testvér a fasszal...

  Ui.:
  Lehet, hogy rosszul gondolom, de a játékos-eladásokból befolyó pénz szvsz. ebben az időszakban nincs, így a vagyoni értékű jogok soron ssem jelenhettek meg.
  Egyébként érdekes, hogy kb. négy éve totálisan változatlan a személyi jellegű kiadások sor, a bértömeg egy jottányit sem változott.