• emo

  Hozzászólás a hírekhez

  ezoro12 beküldte:

  LaMartin beküldte:
  ezoro12 beküldte:
  mogyoros75 beküldte:
  Na még csak az kéne, hogy Tischlert pont erre a Pavlovra cseréljük. Épkézláb megmozdulása nem nagyon szokott lenni annak a gyereknek. Viszont Gál Bálintot vagy Ádám Martint már cserealapnak tekinteném.

  Igazából Tischlerrel kéne valamit kezdeni, mert több van benne, mint ez a pancser edző kihoz belőle...Mindezt nálunk, mert még lehetne hasznos játékosunk. Egyébként pedig, ha valaki figyelemmel kíséri a nálunk történteket és csatár, nem hiszem, hogy hozzánk szívesen jönne, ahol az 1 csatáros rendszer a divat.

  Mondj már egy csapatot, akár magyar, akár topligás, ahol folyamatosan együtt játszik 2 csatár.:)
  Ez már nem az a foci, ahol a 442 a divat

  Igazad van, Vignjevic az, aki követi a divatot, ezzel a szar focival, amit előadat a játékosokkal. Tényleg sokkal jobb ez így, mintha látványos, gólgazdag meccseken nyernénk. Nem feltétlenül kell úgy általánosságban sem követniki, , divatot. A divat egy erőltetett hullám, amit valami agyas kitalál. Azt kell követni, amit érdemes.
  4-4-2 alapvetően egy defenzív taktika, nem is szabad sose abból kiindulni hogy hány embert írnak előre :) egy modern, támadó stílusú csapatban kell egy gólerős center aki nagyon érzi a kaput, két a kapura szintén veszélyes szélső, és egy kreatív támadó középpályás. Nálunk ebből egyedül a gólerős center valósul meg (ha a Vignjevics-féle felállásból indulunk ki, ezt fontos kihangsúlyozni!)